RESULTAT Iron Eight & Femslaget Härnösands GK

Iron Eight 15/8

Ända sedan 1991 har par gjort upp om den gamla järn-åttan som delas ut i vandringspris på Iron Eight, så det stod mycket prestige på spel under lördagens greensome. Titelförsvarare från fjolåret var Ola & Maria Kensson men tyvärr för dem blev det ett nytt vinnarpar i år.
Tjugosju par kom till start men i slutändan blev det bara två lag som gjorde upp om segern. Trea blev Hans & Kicki Garneij på 70 netto men de var ganska långt efter de två top-paren. På andra plats, endast 0,6 slag från segrarna, slutade Guy & Alf Wallberg på finfina 65 netto.
Det räckte dock inte hela vägen utan vinnarna blev Annika & Andreas Stattin på något vassare 64,4 netto, fantastiskt bra spelat.
Ett stort grattis till vinnarna och klubben vill passa på att tacka Corvara som sponsrat årets upplaga av Iron Eight.

Fullständig resultatlista: Iron Eight

Femslaget Härnösand 16/8

Trots att vi saknade fullt manskap vi lyckades skaffa några framskjutna placeringar på Vägnön och i både B- och C-klassen hade vi spelare top 3. Inger Eriksson slutade två i C-klassen på 79 netto och Ingrid Olsen blev trea i samma klass på samma resultat men högre handicap. I B-klassen blev Björn Eriksson trea på stabila 75 netto. Bra jobbat alla ni som ställde upp.

Vi anordnar ju Femslaget själva här den 30/8, så anmäl er snart om ni vill representera klubben hemma. Endast 20 platser per klubb är det och först till kvarn gäller som vanligt, i skrivande stund finns det 10 platser kvar. Anmälan till Femslaget sker direkt till kansliet via telefon/mail eller på plats i tävlingspärmen.

Fullständiga resultatlistor: Femslaget Härnösand