RESULTAT TREKANTEN 11/7

Lördagen bjöds det som vanligt in till tävling och denna vecka var det dags för den speciellt roliga tävlingen Trekanten, sponsrad av ICA Nära Ullånger.
En dam bjöd in två herrar i varje lag och spelformen var som tidigare år en bästboll-poängbogey där man räknar en score hål 1-6, två scorer hål 7-12 och alla tre scorer hål 13-18.
Som ni kan tänka er blev det mycket höga poäng för lagen som tog hand
om toppplaceringarna och det krävdes över 70 poäng för en pallplacering.

Det längsta stråt drog till slut Lag Guy Wallberg som lyckades skrapa ihop hela 73 poäng, härligt jobbat.
Det var, som ofta, små marginaler och även för andra andraplatsen behövdes 73 poäng, men Lag Agneta Lindström hade något högre
handicap än Lag Guy.  Tredjeplatsen gick till lag Lena Lundholm på 71 pinnar, även de vann en placering på lägre handicap.
Tack till alla som ställt upp för att tävla och ett särskilt tack till klubbens Damer. Ni ställer gjorde som vanligt ett fantastiskt jobb och det är vad som gör Trekanten till en så rolig tävling, som dessutom slog nytt deltagarrekord i år.
Såklart också ett stort grattis till segrarna Guy Wallberg, Odd Borgersen och Lars Johansson!

Passa på att anmäla er till på lördagens (18/7) tävling 2 Generationer med valfri (yngre/äldre) släkting. Anmälan är öppen t.o.m. torsdag 16/7 Kl 12:00.
2 Generationer spelas som en Irish Greensome, d.v.s att båda spelare i laget slår ut varsin boll, därefter slår man varsitt slag på medspelarens utslag för att sedan välja dett bästa läget och då spela vartannat slag på den bollen.
Undantaget är på par 3-hålen där man väljer läge direkt efter utslaget. Mycket rolig spelform och vi hoppas som vanligt på en fin uppslutning på denna tävling, den brukar alltid vara populär.



Trekanten 11/7,  Top 5

1. Guy Wallberg, Lars Johansson & Odd Borgersen - 73p (SHCP)

2. Agneta Lindström, Bengt-Olof Hägglund & Nils Sjölander -  73p
 
3. Lena Lundholm, Roger Bylund & Per Lindén - 71p (SHCP) 

4. Carina Westin, Peter Almegård & Lars Öhman - 71p

5. Agneta Persson, Elliot Gulliksson & Oliver Gulliksson - 69p

Fullständig resultatlista: https://www9.golf.se/Competition/GBTour/ResultList.aspx?compid=e51c66b1-550b-2129-978e-d8d22fb78147&scrolltohead=1#/competition/361366/results