RESULTAT Vecka 36

Sponsortävling EMI 5/9
En härlig septemberlördag blev det här på klubben och ett par spelare lyckades verkligen bemästra banan under dagen.
Tävlingsformen var en slaggolf och den som segrade denna dag blev Bengt-Olof Hägglund på finfina 70 netto. Imponerade
gjorde också Lillemor Almegård som även hon slutade 70 netto, men högre handicap gjorde att det blev en andraplats.
Tredjeplatsen knep Abbe Johansson på stabila 74 netto.
Stort grattis till pristagarna och tack till EMI för dagens prisbord.

Resultatlista EMI 5/9

Mellannorrändska Seniorserien, Finalspel 5/9
Årets mellannorrländska avgjordes alltså under helgen spelades på Puttom. Hemmaspelarna blev för starka för övriga
och segrade i A-klassen gjorde Anders Melin medan B-klassen togs hem av Jan-Erik Näslund. Bästa Norrfällsvikare blev
Gösta Westberg som med sina 68 netto var en hårsmån från seger i A-klassen, han slutade tvåa med handicap som särskiljning.
I B-klassen blev Lars Karlman bäst härifrån med en nionde plats på 76 netto.

Resultatlista MNS 5/9

Femslaget Puttom 6/9
Det var Puttoms tur att arrangera Femslaget igår och det var också den sista deltävlingen för året.
Idel hemmasegrar blev det också på söndagen då Petter Hägglund, som ju vann även här på Norrfällsviken,
segrade i A-klassen. B-klassen togs hem av Gunnel Engman och Gunnel Åkerlund van C-klassen, hemmaspelare
även dem. Ett ganska litet startfält blev det härifrån och vår bästa placering stod Willy Jonsson för då han blev 6a i C-klassen.
Sammandraget för Femslaget 2015 är alltså avgjort och årets segrare blev, för tredje året i följd, Sollefteå GK. Stort grattis
till dem såklart och för den som vill se de sammanlagda klubbscorerna för årets spel så finns de inne på kansliet.

Resultatlista Femslaget 6/9

Tävlingsformen var en slaggolf och den som segrade denna dag blev Bengt-Olof Hägglund på finfina 70 netto. Imponerade gjorde också Lillemor Almegård som även hon slutade 70 netto, men högre handicap gjorde att det blev en andraplats. Tredjeplatsen knep Abbe Johansson på stabila 74 netto.

Årets mellannorrländska avgjordes alltså under helgen spelades på Puttom. Hemmaspelarna blev för starka för övriga och segrade i A-klassen gjorde Anders Melin medan B-klassen togs hem av
Jan-Erik Näslund. Bästa Norrfällsvikare blev Gösta Westberg som med sina 68 netto var en hårsmån från seger i A-klassen, han slutade tvåa med handicap som särskiljning. I B-klassen blev Lars Karlman bäst härifrån med en nionde plats på 76 netto.

Idel hemmasegrar blev det också på söndagen då Petter Hägglund, som ju vann även här på Norrfällsviken, segrade i A-klassen. B-klassen togs hem av Gunnel Engman och Gunnel Åkerlund van C-klassen, hemmaspelare även dem. Ett ganska litet startfält blev det härifrån och vår bästa placering stod Willy Jonsson för då han blev 6a i C-klassen.

Sammandraget för Femslaget 2015 är alltså avgjort och årets segrare blev, för tredje året i följd, Sollefteå GK. Stort Grattis till dem såklart och för den som vill se de sammanlagda klubbscorerna för årets spel så finns de inne på kansliet.