MIDSOMMARGOLFEN 20/6 RESULTAT


Veckan som varit fick vi äntligen med oss vädret på riktigt och på lördagen var det traditionsenligt dags för den alltid lika populära midsommargolfen. Fullt startfält blev det som vanligt. Totalt 110 golfare gick ut Kl 18:00 i strålande sol och ungefär lika många hamburgare stektes under kvällen på den nya hällen utaför klubbhuset. Hällen har för övrigt sponsrats av Höga Kusten Hällen (www.hogakustenhallen.com), det tackar vi för.
Vi vill också passa på att tacka tävlingens alla sponsorer för att de ställer upp:
Huvudsponsorerna Byberg & Nordin, RW Säkerhetskonsult och Anders Cederstam Ryggbehandling sponsrade alla med mycket fina priser.
Dessutom sponsrade Skule-festivalen med biljetter och Fam. Kensson med bollar för för utlottning under prisutdelningen.
Några riktigt fina resultat fick vi in och stämningen var på topp hela kvällen.

Inför ett fullproppat klubbhus blev det så prisutdelning strax efter klockan 23 och de bästa 5 lagen fick då ta emot både pris och rungande applåder.
Femte plats kneps av Lag Christer Håkansson och Lucas Åman på 38 poäng före fyrorna Lars & Doris Karlman på 39.
Tredje plats vanns också på 39 poäng men Sten & Ingrid Olsén tog bronsplatsen på lägre HCP. För att skilja första och andra plats åt krävdes det också HCP för att avgöra, mycket imponerande 41 poäng hade de båda lagen.
Tvåa blev Lag Lennart Roos & Leif Wik slagna på målsnöret av Lag Kenneth och Agneta Lindström, som tog hem den ärofyllda förstaplatsen. Mycket bra spelat allihopa och stort grattis till alla pristagare!

Tävlingar nästa vecka:
Till helgen finns det möjlighet till tävling både fredag, lördag och söndag för den som vill.

Fredag (26/6) är det dags för Damtävlingen Regndansen som är en Snörtävling. Spelaren får då förbättra sitt läge, eller till och med håla ut, med hjälp av den längd snöre som delas ut och ska klippa av snöret allt eftersom det används. Tävlingen spelas över 9hål med första starttid 18:00, anmälan online är öppen fram till onsdag (24/6) Kl 12:00. Sponsor för Regndansen är Plåt & Bygg.

Lördag (27/6) är det Sponsorgolf där Dokumentbolaget står för priserna. Tävlingen spelas i par och spelformen blir Bästboll med joker-hål där man får dubbla poäng. Första start är 09:00 och anmälan är öppen fram till torsdag (25/6) Kl 12:00.

Söndag (28/6) är det så dags för den andra deltävlingen i Femslaget 2015, denna gång på Sollefteå GK. Det vore ju kul om vi kunde skicka fullt manskap så
jag hoppas att många av er är sugna att testa på Sollefteås bana, greenerna är ju kända för att vara särskilt fina.
Anmälan kan göras antingen i tävlingspärmen i klubbhuset eller genom att kontakta kansliet via mail/telefon, senast fredag Kl 12:00.

Hör som vanligt av er till kansliet om ni ej kan amäla er online eller om ni vill sen-anmäla er: Tel. 0613-210 85 / Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vi på klubben hoppas att alla som ställde upp, eller tittade förbi, hade en härlig kväll och att vi alla ses igen nästa midsommar.



Top 5 - Midsommargolfen 2015

1. Agneta & Kenneth Lindström - 41p (SHCP)

2. Leif Wik & Lennart Roos - 41p

3. Ingrid & Sten Olsén - 39p (SHCP)

4. Doris & Lars Karlman - 39p

5. Christer Håkansson & Lucas Åman - 38p



Fullständig resultatlista finns att se på golf.se:
https://www9.golf.se/Competition/GBTour/Competition.aspx?compid=7e8c0154-5693-73d3-c6e9-e8dfc449aa5e